Contact pagina

 

Algemene info

Mocht u vragen hebben omtrent contact, info, werkwijze en uitleg dan kunt u deze stellen op de hieronder vermelde mogelijkheden. De meeste bedrijven en organisaties zijn uniek in eigen structuur en specialismen. Daarom hanteren deze vaak ook hun eigen werkmethodiek omdat deze namelijk uniek is aan de situatie en eigen identiteit. Daarom is aanpassingskracht en flexibiliteit voor veel bedrijven een vereiste. Dit kan zijn in werkmethoden zoals bijvoorbeeld veiligheid en eigen ontworpen of gecreëerde bedrijfsprocessen.

Werkwijze en uitleg

In het veld ben ik al diverse verschillende structuren en werkwijzen tegengekomen en heb mij altijd snel kunnen aanpassen. Ook zijn de werktijden bij veel bedrijven en organisatie verschillend. Zo valt te denken aan diverse ploegendiensten, weekend en andere afwijkende werktijden. In de regel werk ik daarom ook vaak in verschillende diensten. Ook wordt er vaak een beroep gedaan om buiten de normale en gangbare tijden en roosters bij te springen. Ik heb dit voor veel bedrijven met plezier gedaan en hierin is veel mogelijk en bespreekbaar. Voor info, werkwijze en uitleg kunt u uiteraard contact opnemen via onderstaand contactformulier.

Stanley ZZP gereedschapstasZZP persoonlijke beschermingsmiddelenZZP Gereedschap trolley

Tarieven

Wat betreft de tarieven en kosten is het zeer afhankelijk van een aantal factoren zoals de tijden, afstand en het soort werk. Wat betreft de  tijden en of ploegenroosters wordt er in de regel een ploegentoeslag gehanteerd en meestal is deze gelijk aan wat de eigen medewerkers krijgen. De afstand en of locatie kan ook bepalend zijn voor een meerprijs en deze is bespreekbaar. Als voorbeeld eventuele overnachtingen en of buitenlandvergoedingen. Qua werk staat alles open en is er veel bespreekbaar. Hierin geldt ook dat de locatie, omstandigheden en dat  eventuele gevaren en of risicovolle werkzaamheden de prijs kunnen beïnvloeden.

U kunt direct mailen naar info@alkindustries.nl, het onderstaand formulier gebruiken maar ook bellen met 06 -45 17 29 80
Ik zal zo snel als mogelijk u vragen beantwoorden en de benodigde info opsturen.

 

Velden met * zijn verplicht