De inzet

Service engineer

Ik ben een zelfstandige service engineer (zzp’r) die veelzijdig en prestatiegericht is. Met een technische achtergrond en jarenlange ervaringen in de praktijk is daarmee ook een goede basis gelegd. Ik bied mijzelf daarom ook als zelfstandige aan bij bedrijven en organisaties die ondersteuning nodig hebben.

Mijn zelfstandigheid biedt mij de vrijheid van ondernemen maar ook de mogelijkheid om met verschillende bedrijven en organisaties samen te werken. Door de verschillende opdrachten en opdrachtgevers wordt veel kennis vergaard wat zich verder vertaald in een snellere inwerkperiode en inzetbaarheid. 

 

De enige plek waar succes voor werk komt, is het woordenboek

De diversiteit in zowel technologieën, mensen en locaties zijn voor mij de drijfveer. Een opdracht binnen de tijd en normen goed uitvoeren in is het doel. Omdat problemen evenals obstakels er zijn om overwonnen te worden is inzet en hard werken een vanzelfsprekendheid. “Kan niet is dood en wil niet ligt er naast“. Altijd de uitdaging aangaan en dus doorgaande tot het einde met als bekroning de tevredenheid van een goed resultaat. De inzet van een zelfstandige service engineer is vandaag de dag meer gevraagd en gewenst dan voorheen vanwege de groei en expansie die veel bedrijven en organisaties meemaken.

 

De inzet van een zelfstandige service engineer (zzp’er)

 

Mekano over Alk Industries

Wij hebben d.m.v. van bemiddeling Alk Industries bij diverse bedrijven voorgesteld en binnen gebracht. Ali heeft zich als professionele zzp’er bewezen bij diverse bedrijven en organisaties. Een flexibele allround inzetbare zzp’er met vakkennis die zich makkelijk aanpast, oplossing gericht is en met de klant meedenkt.

“Een prettig persoon in de omgang en samenwerking”

Rik Hertsenberg – Mekano

 

 


Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen zie dan de diensten pagina of neem contact op d.m.v. telefoon of mail.

Voor informatie kunt u het contact formulier gebruiken.